Hop sport is een nieuw initiatief om voor de bewoners uit Beekbergen en omstreken een nieuwe sport mogelijkheid aan te bieden. Bij ons kun je lekker komen sporten en bewegen. Alle sporten zullen begeleid worden door zeer gemotiveerde trainers.

Voor je lichaam zorgen is een investering, je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.”

We hebben een sportief, sterk en enthousiast team bij elkaar.Sportschool op bijzondere plek in Beekbergen: ‘Hier werden de brieven gesorteerd’

Wie een goede neus heeft ruikt het. Nee, niet de geur van mensen die zich in het zweet werken. Het ruikt allesbehalve vies. Is het de geur van inkt? Van de lijm van de plakrand van enveloppen misschien? Madelon Jansen lacht. ,,Dat horen we wel vaker. De muren zijn wat poreus, de geur is er in de tijd dat dit een postsorteercentrum was ingekropen.”


Voor de Geschiedenis liefhebber:

Aan de Dorpstraat in Beekbergen richting Lieren, voorbij de weg naar Loenen, staat het voormalige postkantoor met directeurswoning. Dit symmetrische en fors ogende gebouw met een grote gebroken schildkap is in 1919 ontworpen door J. Crouwell (1885-1962) in de stijl van de Amsterdamse School.