Een Personal Trainer kan jou helpen met veilig te starten en onderhouden van een effectief en doelgericht beweegplan. Je kan van een Personal Trainer verwachten dat hij jouw doelen begrijpt en jou helpt deze te behalen.

Hoe effectief is een personal trainer?

Personal training heeft zich in de loop der jaren bewezen als één van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve trainingsmethoden. De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen en de juiste uitvoering ervan zorgen uiteindelijk voor een top resultaat.

Wij bij HOP sport vinden het belangrijk om doelmatig aan het werk te gaan. Daarom starten we vooraf met een intake, hieruit komt naar voren wat uw doel is. Of het nu is voor afvallen, doelmatig trainen of spiermassa aankomen is, wij weten hoe we u hierbij het beste kunnen begeleiden. Door ook inzichten over voeding en gewoonte te bespreken, wordt er duidelijk welke aanpassingen er nodig (kunnen) zijn naast de wekelijkse train momenten.
Door een maandelijkse evaluatie, kunnen we altijd kijken waar aanpassingen nodig zijn, zodat het resultaat blijft aansluiten bij uw doel.
Als u behoefte heeft aan meer contact moment met uw personal trainen, dan is dit mogelijk via de app.

Wat zijn de mogelijkheden.

Kosten voor een losse intake zijn € 60,=
Hierbij krijgt u een InBody scan welke u direct inzichten geeft in u gezondheid. Daarnaast heeft u een gesprek met de personal trainer. Er wordt besproken waar u het beste aan kunt werken om uw lichaam zo gezond en fit mogelijk te houden. Tijdens dit gesprek wordt er ook uitgebreid gesproken over uw voedingspatronen.

Alles in 1? Ook dat kan…

We hebben een programma van 13 weken voor u samengesteld.
Dit pakket bestaat uit:
– Intake
– 3 InBody meet momenten
– 1 uur per week personal training

U betaald per week via automatische incasso. Zie onderstaande link voor de kosten en eventuele lopende aanbiedingen.

https://www.eversports.nl/mt/hop-sport-beekbergen/36417

Om in een trainingsflow te komen is het goed om voor een langere periode achter elkaar te blijven sporten.